Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimecres, 28 de febrer del 2007

196.300 €

Demà dijous dia 1 de març, l’Ajuntament de Beniarrés celebra sessió plenària extraordinària. Entre els punts de l’ordre del dia i una petició al Banc de Crèdit Local per a demanar una préstec per valor de 196.300 €. Segurament eixirà aprovat amb els vots favorables del PP. ApBe i la Llista. Amb un interès final de 5,15 % i a tornar fins a l’any 2011.

Aquest préstec va destinat a pagar les obres de millora i enllumenat d’espais exteriors, per a que tothom ho entenga, les faroles que han posat al llarg de la carretera, el sortidor, l’entrada de les escoles i l’abeurador. Aquesta una de les herències que deixarà al futur equip de govern els actuals governants. Bon regalet.

M’agradaria veure a Justo Selles quan deia que havia pillat un ajuntament empenyat quan va fer la moció de censura. I ara que? Si tinguera vergonya ni vindria al plenari. Però ací ja anem coneixent-se tots.
Aquesta serà una de les herències que deixarà als futurs governants de Beniarrés i vos asegura que per desgràcia no serà la única. Ja anirem contant-vos-les.

3 comentaris:

alfonso ha dit...

Señores del psoe una vez mas manipulan y engañan al pueblo con sus interpretaciones a medias. lo primero que tendrían que decir es que esta obra está subvencionada al 100% y que el préstamo es para adelantar el dinero a , empresa constructora -que se trata de una subvención a cobrar en 4 anualidades , y que los intereses de esta operación los va apagar la empresa ,es decir a Beniarrés le va a costar 0 pesetas a diferencia del préstamo del psoe ,que aun estamos pagando con el dinero de todos .

Just I. Sellés ha dit...

Efectivament, amic Frederic, les obres de millora i enllumenat d’espais exteriors serà una de les moltes herències que deixarà aquest equip de govern al poble de Beniarrés. També és veritat que aquest govern ha sol·licitat un préstec per tal de fer front al pagament de les obres. I també és veritat (encara que açò no es comenta al teu escrit) que tornar aquest préstec al banc li costarà al poble la quantitat de 0,00 €, es dir, ni una sola pesseta.
La diferència entre aquest préstec que hem fet nosaltres i el que vau fer vosaltres és que el nostre no empenyarà al poble, donat que, com ja t’he dit, tornar-lo tindrà un cost de 0,00 €. Això és així perquè les obres de millora i enllumenat d’espais exteriors hem aconseguit que estiguen subvencionades al 100% (bona gestió) i, per tant, tornar el capital no tindrà cost per a l’ajuntament (això tu ja ho sabies, encara que no has fet cap referència). Tal vegada el que no sabies és que gràcies a la adequada redacció del Plec de condicions que regula la contractació de les obres, els interessos del préstec correran a càrrec de l’empresa constructora (altra bona gestió) i, per tant, tindran un cost de 0,00 € per a l’ajuntament o per al poble, com més t'agrade dir-ho.
No obstant, i ja que ho anomenes, aquest any el poble de Beniarrés tindrà que fer front al pagament de 11.534,82 € per tal de continuar pagant el vostre préstec de 106.212,54 € amb el que vau empenyar l’ajuntament, préstec que el poble continuarà pagant fins l’any 2014.
Així que, com ja és la costum, t’has equivocat en els teus plantejaments i has reforçat els meus quan vaig dir, com era cert, que havíem pillat un Ajuntament empenyat. Empenyat fins l’any 2014.
Açò t’ho tornaré a explicar al plenari al que, per suposat, pense assistir, perquè ni tinc vergonya ni tinc res de què avergonyir-me. T’ho explicaré altra vegada o les que vacen falta per tal de intentar que t'entre al cap.
Es veritat, amic Frederic, ací anem coneixent-se, sobre tot a tu i als teus despropòsits.
Confie en que, després del teu al·legat contra l'insult, la calumnia i la difamació que comporta l'anonimat, no tingues cap problema en publicar aquestes humils paraules meues.
Salutacions.

Justo Sellés López (DNI 21.652.864)

Beniarres al dia ha dit...

Estimats Justo i Alfonso.
Això de que el préstec que ha fet l’ajuntament de Beniarrés no li té que costar un euro al poble fins que no ho veja no m’heu crec. Per començar la Generalitat te que abonar els diners del préstec i sempre ho fa. Com a exemple el puc dir que tenia un compromís de devolució d’un préstec amb l’Ajuntament d’Alcoi per finançar les obres de remodelació del teatre Calderon i el primer any ja l’ha incomplit. Qui hem diu a mi que no passarà el mateix amb l’Ajuntament de Beniarrés?
En segon lloc això que l’empresa pague els interessos fins que no estiguen els diners ingressats no m’ho crec. De moment, al pressupost de l’any 2007 , no hi ni un euro en el capítol d’ingressos que faça l’empresa en concepte d’interessos i si que hi han més de 6.000 e que l’ajuntament de Beniarrés té que pagar en concepte d’interessos. Com s’explica açò?
I en tercer lloc, veig que retraus molt el préstec que es va fer per pagar el Centre Cultural. Et recorde que hi havia un remanent de més de 95.000 € a favor de l’ajuntament i també veig que t’agrada emprar el Centre Cultural encara que siga nomes per a presentar projectes com el de la Via Verda. Perquè sols s’ha quedat en projecte no? Ja que a dia d’avui res de res i el que és pitjor ni un euro per al seu finançament.