Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimarts, 5 de juny del 2007

Adéu amics i amigues

Les eleccions locals han passat i es moment de plegar les veles després de quatre mesos.

Crec que ha sigut una experiència novedosa la creació d’aquest bloc per informar del transcórrer de les eleccions locals a Beniarrés i arreplegar comentaris del que passa al nostre poble. Han hagut tensions no sols dintre del bloc sino també en comentaris pel carrer i als bars del que s’escrivia al bloc però creguem en la llibertat i crec que ha sigut un homenatge a la mateixa.

Es evident que hi ha gent que no li ha agradat però eixa mateixa gent era la que més entrava i participava al bloc. Donar les gràcies a Ana, Salva, Daniel, manu, benet 16, etc que darrere de pseudònims heu anat participant al bloc. Gràcies a tothom.

Però no marxem, hem creat un bloc que es diu BENIARRÉS AL DIA i que la seua adreça és http://beniarresaldia.blogspot.com/ . Aquest nou bloc vol ser participatiu, vol mostrar les noticiesque parlen del nostre poble, està obert a tots els qui tinguen alguna cosa que dir o mostrar tant sols cal que ho envies a beniarresaldia@orange.es.

Esperem que vos agrade i que participeu