Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dilluns, 4 de juny del 2007

Sala d'interpretació de la Cova de l'Or

Primer diumenge sense el regidor Ximo Andrés en la vida política de Beniarrés i primer diumenge en que la Sala d’interpretació de la Cova de l’Or permaneix en les seues portes tancades.

Després d’invertir l’Ajuntament més de 100.000 € en aquesta Sala, després de signar un conveni amb el MARQ (un dels millor museus d’Europa) i comprometer-se a obrir de divendres a diumenge de 10 a 14 hores, després de demanar una ampliació de la esmentada Sala amb un pressupost de més de 90.000 € al·legant que “debido a su gran aceptación y la masiva afluencia de gente es necesario su ampliación”, després de tot açò ara es trobada tancada per que ningú va a obrir les seues portes.

Sols demanem GESTIÓ i COHERÈNCIA quan s’inverteixen els diners públics.