Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimarts, 16 de gener del 2007

El globus sonda de la dreta


Les eleccions, pràcticament estan al girar el cantó i els globus sonda comencen a sobrevolar el cel de Beniarrés.

La dreta sempre ha sigut molt aficionada a emprar aquest tipus d’estratègies per a sondejar el que pensa la gent i alhora marejar als altres partits que també es presenten.

El globus que m’ha arribat a l’orella és el següent: com a cap de llista Luis, com a segon el Gallo, com a tercer Eugeniet, com a quarta Yolanda i com a cinqué Paco. Una llista pura i dura de dretes, sense vergonya i sense amagar-se. De dretes.

El que passa, és que Paco sembla ser que no està d’acord amb el número que li ha donat Luís i clar va a fer el que puga per a que açò no vaja endavant, ja que passar de tinent d’alcalde a un cinqué lloc amb el perill de no eixir, sembla que no li fa molta gràcia.

Farà goig , si açò es deveres, veure la cara d’alguns militants del PP que no poden veure al Gallo ni en la ombra, anar de la ma del seu cap de llista i candidat i amb el Eugeniet de vigilant. Per a gravar-ho.

Es temps de globus sonda. Esperem que deixen passar el sol que ara es ben rebut.

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Perquè s'amageu darrere de l'anonimat? sembla que sou cobards.
En democracia no hi ha que tenir-li por a la veritat, excepte quan s'han comés irregularitats i es clar, la consciència no está tranquila. En aquest lloc els articles es signen.