Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimecres, 20 de desembre del 2006

Eleccions 2007, ja estan ahí

Sembla ser que ja està movent-se l’afer. El dia 27 de maig ja està ahí i els grups polítics que tenen intencions de presentar-se a les properes eleccions locals de l’any 2007 van fent soroll pel nostre poble i pels mitjans de comunicació comarcals.

"Que jo si que em presente" diu ún, que "jo també", diu l’altre, que "nosaltres anem junts" i així enredant la pilota per tal de despistar als possibles adversaris.

Es barallen noms com a possibles candidats. Es barallen possibles coalicions per tal d’aprofitar al màxim els vots. Sembla ser que hi hauran 5 candidatures, el PSPV, el PP, el Bloc, ApBe i la Llista. Això diuen però em sembla que Justo Sellés, representant de la Llista anirà amb el Gallo o amb el PP perquè el que tenia que fer les passades eleccions ara no convé que era llevar vots a l’esquerra amb eixe discurs pseudoecologista per a després pactar amb la dreta de Beniarrés i a més a més, ara no podrà enganyar tan fàcilment a la gent com en les passades eleccions de l’any 2003. Però per a mi que es presente i així vorem l’acceptació que té el seu projecte polític després de 4 anys sense fer res.

Aquestes eleccions seran molt sofrides per alguns, especialment per a Luis Tomàs, suposadament candidat del PP, perquè això de tindre un sou del poble al llarg d’aquests tres anys i picó, d’anar com un xarol tots els dies, d’anar al bar a esmorzar tots els dies , anar de tot poderós pel nostre poble i rondar-te pel cap la possibilitat de perdreu tot de colp i tenir que tornar a treball a la fàbrica sembla ser que no el deu deixar dormir i tal vegada li puje alguna cosa a la gola.

Pel que respecte al PSPV, tenim els ànims i la il·lusió ben alta perquè creguem que hi ha una altra forma de fer política i gestionar els diners públics. Perquè hi ha molt per fer en un poble que té una societat dinàmica i activa i que aquest equip de govern no ha sabut comptar amb ella. Perquè cal un canvi en la política de campanar que fa el nostra ajuntament i mirar a la comarca com un possibilitat de futur i no sols als ajuntaments que estan governats pel mateix color polític que’l teu. Cal un equip de govern fort i que no depenja dels capritxos de grups minoritaris.

Pel que respecta al Bloc, serà la primera vegada que es presentaran i per tan serà un vertadera incògnita si tenim en compte el vot del Bloc en les eleccions autonòmiques que es donen a Beniarrés. Ja vorem?

I per últim la perla de la corona, ApBe. D’aquesta formació sols cal llegir la “revista” Alternativa que anat publicant-se al llarg d’aquests 4 anys per a saber el talant i la catadura d’aquesta formació. Sense comentaris.

D’aquest eleccions en ve una primera reflexió i és la següent: A qui votarà l’extrema dreta de Beniarrés? Perquè haver-ne hi ha

2 comentaris:

salva ha dit...

si comparais a la gente de derechas con ser un fascista, un racista...etc,os podreis comparar perfectamente con los nazis, ya que defendeis los mismos ideales.
NACIONALISTA Y SOCIALISTA, por cierto estoy muy orgulloso de ser de derechas, DIOS me libre de caer en el juego sucio en el que estais metidos toda la gente como tù.

Fede Jordà ha dit...

Simplement perquè creguem en la llibertat està aquest bloc on pots publicar comentaris com el teu però abans de comparar-nos amb els nazis mira a alguns de la "derecha" a la cara.